Zbor cu parapanta in tandem

Zborul cu parapanta este un sport de agrement, de aventură şi competitional. Parapanta este un aparat de zbor semi-rigid, care nu uitilizeaza un motor, folosindu-se doar de curentii de aer. In ciuda acestui fapt, zborul cu parapanta poate dura mai multe ore şi să acopere mai multe sute de kilometri. Prin exploatarea abilă a curentilor de aer, pilotul poate câştiga înălţime, de multe ori urcand la altitudini de câteva mii de metrii.

Zborul cu parapanta in tandem se face cu o parapanta special proiectata pentru doua persoane in care un instructor piloteaza parapanta, iar pasagerul se bucura de placerea zborului. Acesta nu necesita o pregatire speciala, fiind de ajuns o scurta instruire la locul de decolare.

Oferim mai multe tipuri de zbor in tandem in functie de dorinta fiecaruia:
– prima varianta ar fi in apropierea Clujului, in Dezmir sau Floresti in functie de directia vantului. Zborurile dureaza de la 2 minute pana la 10-12 minute, in functie de conditiile meteo din momentul zborului.

-cel de-al doilea tip de zbor ar fi la Liteni, e o zona de munte cu 200-250 de metri diferenta de nivel, o zona cu un peisaj aparte, la poalele muntilor, in care zborurile pot dura intre 3-4 minute si 10 minute cu posibilitate de a urca in zbor la inaltimi mai mari, in functie de conditiile meteo din momentul zborului.

– cel de-al treilea tip de zbor este in zona de munte de pe Valea Ariesului, in localitatea Vidolm. Zborurile dureaza intre 10-20 de minute, in functie de directia vantului si conditiile meteo, cu posibilitate de a urca in zbor la inaltimi ce depasesc 1000 de metri si cu o priveliste superba. Acest tip de zbor il organizam pentru grupuri de minim 4 persoane.

– ultimul, dar nu cel din urma, este zborul cu paramotorul. Zborurile sunt facute din apropierea Clujului, un zbor durand 15 minute sau 25-30 minute, in functie de varianta aleasa. Este tot un zbor cu parapanta doar ca suntem ajutati in zbor de un motor cu elice care ne va propulsa prin aer astfel putand zbura oriunde ne dorim noi, la inaltimi de aproximativ 300-500 sau 700-1000 de metri fata de locul de decolare pe distante intre 15-30 km. Zborurile au loc la poalele muntilor, deasupra cetatii Liteni.

Filmarea si pozele din timpul zborului, cu camera video profesionala HD, sunt din partea casei!

Pentru costuri si alte detalii te asteptam sa ne contactezi, echipa TXA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *